Årets största kampanjer

5# smarta köptips som plånboken gillar

Har du hittat något som du verkligen vill ha, men det känns lite dyrt? Här kommer tipsen på hur du kan spara och köpa saker på ett smart sätt.

1# Världens deal

Om du hittat världens deal, som drömbilen till ett vrakpris eller något annat intressant, så kan det vara smarta att slå till. Kolla över din ekonomi. Fråga dig hur mycket du verkligen vill ha saken eller upplevelsen. Om du inte har nog med pengar kan du kolla Privata Lån, som jämför olika privatlån. Ett privatlån får du använda till vad du vill: möbler, snyggaste klänningen till bröllopsfesten eller en bastustuga. Ibland får man helt enkelt passa på.

2# Rabattkoder

När du ska köpa något online bör du alltid googla på rabattkoder och just det märke eller den affär som du ska handla från. Du kan spara tusenlappar varje år genom att använda rabattkoder, på allt från kläder till resor.

3# 2 för 1

Passa på att köpa 2 för 1 eller 2 till nedsatt pris, särskilt när det gäller vardagssaker som pastapaket, toalettpapper och schampoo. Det underlättar om du har en garderob och ett större skafferi. Fyll det med bra-att-ha-saker som inte förstörs. Under ett år kan du spara många sköna slantar.

4# Köp second hand

Allt måste inte vara nytt. Det är bra utifrån klimatet att köpa second hand, så spar vi på jordens resurser. På vissa saker, som musikinstrument, gör du ofta en verkligt bra affär genom att köpa second hand.

5# De stora reorna

Om du vet att du behöver en ny dator, mobil, laptop eller vinterjacka kan du vänta in en större rea. Nu för tiden kommer det stora reor året om. Just teknik kan du spara mycket pengar på genom att köpa under en rea.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe