Årets största kampanjer

Mellandagsrean

Black Friday kanske är påväg att ta över, men mellandagsrean är fortfarande den absolut mest kända rean vi har och en höjdpunkt på året för många konsumenter. När julens magi börjar försvinna slår handeln upp sina portar igen efter ett par dagars ledigt. Allting som inte blev sålt som julklappar ska nu försöka reas ut innan årets är slut. Det är en riktigt hetsig tid på året för hela handeln, och ett bra tillfälle för kunder att kunna göra en riktigt bra deal.

Bra produkter under mellandagsrean

Under mellandagsrean försöker butikerna rea ut så mycket de bara kan av produkter som de inte kommer vilja sälja året därpå. Därför är det viktigt att som kund inte bli alldeles för uppslukad av de röda prislapparna, utan fundera över hur användbara produkterna kommer att vara också.

Köp följande produkter:

  • Leksaker och böcker. Finns det barn i familjen eller släkten så passa på att köpa leksaker och böcker inför framtida födelsedagar. Böcker är en tidlös present, och finare leksaker så som Lego eller Brios träleksaker går att fynda till bra priser i mellandagarna.
  • Vinterkläder. Trots att det känns som om säsongen snart är över så är det faktiskt minst tre iskalla vintermånader kvar innan solen börjar värma oss igen. Har du inte hittat den perfekta jackan eller vinterstövlarna än så är det hög tid att göra det nu. Undvik däremot sommarkläderna. De som hänger i butik nu är från förra säsongen, och till nästa sommar kommer du garanterat vilja ha något nytt och fräscht istället.
  • Planerad elektronik. Nej, en tredje surfplatta kommer du inte behöva i hemmet trots att den är mycket billigare än de som redan finns hemma. Har du däremot funderat länge på att köpa en ny tv, dator eller vitvaror så kan mellandagsrean vara ett perfekt läge att slå till. Här finns många tusenlappar att spara för den som vet vad hen vill ha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe