Årets största kampanjer

Snabbaste sättet att hitta rabattkoder

Med en rabattkod kan du se till att du aldrig behöver betala fullt pris på dina varor. Rabattkoder har länge använts av företag för att ge kunderna det där lilla extra och som får dem att konsumera mer. En rabattkod är således en win-win för både företaget såväl som för dig som kund. Om du planerar att handla i en e-butik är sannolikheten mycket stor att det finns en rabattkod som du kan använda dig av, frågan är bara hur du ska hitta den om den inte ligger ute på hemsidan.

Vi vill göra det enkelt för dig att hitta bra och praktiska rabattkoder och har därför plockat ut fyra riktigt smarta tillvägagångssätt. Här hittar du tips på allt från nyhetsbrev till kundklubbar och rabattkodssajter.

1. Registrera dig för nyhetsbrev

Att registrera sig för nyhetsbrev är kanske den vanligaste metoden att ta till när man är på jakt efter rabattkoder. Många butiker är mycket snabba med att försöka värva nya besökare genom att fort presentera möjligheten att registrera sig. Med smarta nyhetsbrev kommer du att få rabattkoder och erbjudanden direkt till din mail, utan att du behöver leta runt på egen hand. Vill du inte fortsätta prenumerera på nyhetsbrev efter att du har fått din kod kan du bara avregistrera dig igen.

2. Besök en rabattkodssajt

Det finns mängder med olika hemsidor som du kan använda dig av och som specialiserar sig på att publicera och hitta rabattkoder. Med en rabattkodssajt behöver du inte själv leta runt för att hitta rätt, utan du använder bara hemsidan för att se vilka erbjudanden som finns tillgängliga. Här är det inte säkert att du hittar just den butik som du är intresserad av, men kom ihåg att det då finns ytterligare hemsidor som du kan använda. Titta gärna på olika sidor för att se om det finns flera koder som du kan kombinera för ännu lägre priser.

3. Handla från en ny butik

Ett mycket bra knep för att få sänkta priser och rabattkoder är genom att handla från en e-butik som du inte använt dig av tidigare. Många butiker erbjuder nämligen så kallade nykundsrabatter, vilket är sänkta priser för den som handlar för första gången. Hur mycket du kommer att få i din nykundsrabatt varierar från butik till butik, men det vanligaste är en rabatt på 10-30 %.

4. Registrera dig som kundklubbsmedlem

Vill du ta steget längre från nyhetsbrev kan du registrera dig som klubbmedlem. Det finns ett flertal olika butiker som dagligen publicerar rabattkoder och erbjudanden till sina kundklubbsmedlemmar och som är specifikt framtagna för dessa. Som klubbmedlem kan du i många fall även samla poäng, som du kan använda till framtida köp för att sänka kostnaderna än mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe