Årets största kampanjer

Få dina rabattkoder via Youtube

Är du den som ständigt letar rabattkoder och som aldrig köper något om du inte har möjlighet att få det till ett lite bättre pris än normalt? I så fall är du inte ensam och det kan vara bra att känna till några annorlunda ställen där du kan hitta både rabattkoder samt få billigare priser på dina varor.

Youtube – se och köp

Det är många youtubers som ingår olika typer av samarbeten för att få större inkomst från sin Youtubekanal. Det är vanligt att samarbetet sker i form av reklam som visas antingen som en liten ruta i skärmen av Youtubeklippet, eller som ett fullständigt reklamavbrott med en reklamfilm. Andra sätt för youtubers att få bra och till och med mycket bra betalt, är genom samarbeten där youtubern själv talar för en viss produkt. En youtuber behöver inte själv tycka att produkten i fråga är bra eller använda densamma för att kunna göra ett samarbete. Det räcker med att han eller hon visar upp och lägger ett gott ord för produkten eller produkterna under en viss tid av sitt youtubeklipp.

För dig som letar rabattkoder är Youtube ett bra ställe att leta, då många youtubers får en rabattkod att dela ut till sina tittare. Har du tur kan du exempelvis få rabatt hos https://qleano.se/ eller något annat av dina favoritföretag.

Beroende på hur lång tid en youtuber ägnar åt en viss produkt, blir utbetalningen därefter. Exempelvis tjänar Bianca Ingrosso stora summor på att ägna nästan ett helt Youtubeklipp åt en klädkollektion eller ett sminkmärke, vilket också kan riskera att minska hennes tittarsiffror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe