Rabatter online

Smink och hudvård

Skönhetsprodukter i alla dess slag går att hitta till riktigt låga priser online. Några av de största webshopparna inom detta område är Lyko, cocopanda och Eleven. Dessa tre kan i de närmsta kallas för outletbutiker då de alltid har ett stort sortiment med riktigt pressade priser. Kampanjer och reor avlöser varandra och det går ständigt att göra riktigt bra fynd.

Beautyoutlets online

Lyko och många andra återförsäljare av skönhetsprodukter har en “outlet”-kategori direkt på websidan. Här kostar de billigaste produkterna bara några kronor och uppåt. Det går att göra riktigt bra fynd. Många som är intresserade av smink gillar att samla på sig stora mängder. Det är svårt att låta bli när ögonskuggor, läppstift och rouge kommer i så otroligt många färger och nyanser. Outlets är då perfekta för att kunna köpa många olika produkter men fortfarande inte behöva bli ruinerad på köpet. De stora onlinebutikerna har dessutom ofta kampanjer och rabattkoder som ger en viss % på alla köp, antingen för ett visst märke eller hela sortimentet. En bra idé är att signa upp sig på nyhetsbreven från de olika butikerna för att aldrig missa en kampanj eller rabattkod.

Budgetmärken

Letar du efter prisvärt smink och hudvård så finns det en hel uppsjö av märken som håller både hög kvalitet och lågt pris. Några av de som går att hitta i svenska webshoppar idag är följande:

  • NYX – Ett relativt nytt märke som tagit Sverige och resten av världen med storm. NYX arbetar mycket med lekfulla färger och smink med flera användningsområden. Här finns glitter och färg som passar till hela ansiktet, och läppstift i nyanser du aldrig tidigare sett.
  • E.L.F. – Elf står för Eyes, Lips, Face och var ett av de första riktiga budgetmärkena som slog igenom. Märket är fortfarande ett av de billigaste på marknaden, men trots det håller de hög kvalitet och är dessutom ett av få veganska märken på marknaden.
  • Rimmel – Rimmel är det absolut vanligaste budgetmärket i England men också många andra delar av Europa. De är inte billigast på marknaden men har ett stort utbud och prisvärda produkter. Märkets utseende och framtoning påminner mycket om Maybelline och Lumene, men lägger sig en prisklass under vilket tilltalar många.
  • Makeup Revolution – Ett relativt nytt märke som går att hitta i många webbutiker just nu. Med lekfulla ögonskuggspaletter till otroligt förmånliga priser slog de sig aggressivt in på marknaden. Utbudet fortsätter hela tiden att öka samtidigt som priserna ligger kvar på en helt otroligt låg nivå. Många undrar vad som är hemligheten bakom att kunna tillverka bra produkter och ändå pressa priset. Makeup Revolution har verkligen lyckats bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe