Rabatter online

Outlets online

Det finns många reor och outlets online som tillåter dig att fynda året runt. Några av de mest kända svenska outlet online är Booztlet och nytillkomna Afound. Det finns också medlemssidor som buyersclub, campadre och members. På dessa sidor behöver man ett medlemskap och ibland även betala en månadsavgift för att få handla till outletpriser.

Rabattkoder till outlets

Det är svårt att tro att det kan bli billigare, men ibland händer det faktiskt. Om man börjar prenumerera på de olika outletsidornas nyhetsbrev så kommer det med jämna mellanrum rabattkoder och andra spännande erbjudanden. Det kan vara fri frakt eller ytterligare rea på det redan låga priset. Det är förstås ingenting man vill missa. Under de stora kampanjperioderna som Black friday och mellandagsrean kan man ibland fynda med upp till 90% rabatt.

Medlemsoutlets

Som tidigare nämnt finns det flera outlets där man måste vara medlem för att få handla, och ibland tillkommer det en avgift varje månad. Handla smart och betala endast för de månader du ska utnyttja tjänsten. Vissa outlets kostar upp mot 49:-/månad och det blir mycket pengar på ett år, vilket i slutändan inte gör outletpriset särskilt prisvärt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe