Allt om rabattkoder

Rabattkoder

Idag kan man hitta rabattkoder till nästan alla onlinebutiker, men också många fysiska butiker. Våra mail svämmar över av nyhetsbrev och reklam som alla vill sälja på oss något extra med hjälp av en kod. Men är alla rabattkoder verkligen bra, och hur ska man undvika att i slutändan känna sig lurad? På den här sidan kommer vi räta ut begreppet rabattkod och exakt vad det innebär. En billig deal är inte alltid bra och en bra deal behöver inte nödvändigtvis vara billig. Men en sak är säker och det är att du sällan behöver betala fullpris för en vara om du väljer att shoppa smart.

börja alltid med att googla

För många är det en självklarhet och vissa gör det aldrig. Att googla och jämföra priser och rabatter innan ett köp är det långt ifrån alla som tänker på. Men varför betala flera tusenlappar mer när man inte behöver? Innan man bekräftar köpet i kassan hos en onlinehandlare är en sökning på butikens namn och “rabattkod” bra att göra. I värsta fall finns det ingen för tillfället, men oftast går det att hitta åtminstone fri frakt eller 10% på ett köp. De här såklart inget man tackar nej till.

Rabattkoder via mail

Mailen är en guldgruva när det kommer till rabattkoder. Många mailprogram har en sökfunktion där man enkelt kan söka på orden “rabatt” eller “kod” istället för att gå igenom alla mail manuellt. Oftast står erbjudandet i rubriken, men ibland står den först när man klickar upp mailet. Läs därför igenom dem noga för att inte missa något. Nästan alla webbutiker delar ut rabattkoder med jämna mellanrum. Erbjudanden kan vara allt från fri frakt, en viss % avdrag på ett köp, en extra hemlig vara på köpet eller förtur till en exklusiv rea. Företagen vill alltid överträffa varandra och se till att kundens bästa alltid är i fokus.

Hitta rabattkod online

Det finns flera sidor på Internet som samlar rabattkoder från alla möjliga webshoppar. Både aftonbladet och expressen har till exempel varsin avdelning med bara rabattkoder av olika slag. Här kan man hitta koder till allt möjligt så som kläder, böcker, evenemang och resor. Just resor och evenemang är saker som är lätt att glömma bort att man kan använda rabattkoder till. Men faktum är att nästan alla hotell både i Sverige och utomlands går att få billigare om man letar runt lite. Även evenemang så som teater, museum och sightseeing-turer brukar ha bra erbjudanden och rabatter. Detta kan göra en semester flera tusenlappar billigare.

Rabattkoder finns också till mat och andra förbrukningsvaror. Matbutiker online blir att vanligare, och de har ofta väldigt bra välkomsterbjudanden med flera hundra kronors rabatt. Passa på att köpa hem alla tunga förbrukningsvaror och få dem levererade hem för ett mycket lägre pris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe