• Better Deals Stockholm Ny Marknadsföringskanal DR

Ny och gratis marknadsföringskanal!

Det finns många sätt för ett företag att marknadsföra sina produkter och/eller tjänster. Det händer dock väldigt sällan att nya marknadsföringskanaler lanseras. BetterDeals är just en sådan där vi hjälper företag med att nå ut till potentiella kunder som bor i Stockholm. Om man har låga marginaler på sina produkter/tjänster kan man förslagsvis ändå göra en kampanj med en ”prova-på-rabatt”. Den kan begränsas i antal och även fokusera endast på nya kunder. Ni kan givetvis samla in kundernas kontaktuppgifter om vi gör en kampanj riktad mot er webbshop. Möjligheterna att skräddarsy en kampanj är enorma!

Vi når ut brett till ca 1 miljon stockholmare i alla våra olika kanaler och ni kan synas där helt gratis. Det enda vi önskar är att ni presenterar ett bra erbjudande som kan vara lockande för våra medlemmar. Ni kan se flera bra exempel på redan publicerade deals

Vill ert företag synas lite extra?
Utöver denna webbplats och våra nyhetsbrev erbjuder vi även möjligheten att köpa en bannerannons (webb + e-post) eller att få sin deal extra hårt marknadsförd på både Instagram och Facebook. Givetvis kan ni rikta den mot önskad målgrupp precis som det ska vara.

Släpp sargen!
Det kan kännas tryggt att marknadsföra sig som ”man alltid har gjort”, men det finns alldeles för många kanaler som endast garanterar dig en faktura. De kan vare sig mäta effekten av er kampanj, garantera att någon ens ser den eller erbjuda målgruppsanpassad marknadsföring. Om ni har chansen att prova något som är helt gratis blir vi uppriktigt förvånade om ni inte vill prova, men vi vet att nya saker kan vara lite läskiga!

För att kontakta oss angående en kampanj vill vi att ni berättar lite mer om just ert företag här

2017-11-30T15:06:06+00:00

Skriv gärna en kommentar/recension