• Säkerhet SSL https BetterDeals Stockholm

BetterDeals.se = säkert kort

Det är viktigt att du känner dig trygg när du handlar på BetterDeals.se
Det finns flera saker man bör tänka på för att inte riskera att ens kortuppgifter hamnar i orätta händer. Vi har gjort vad vi kan och om du som användare ser till att ha ett säkert lösenord till ditt konto så är det en bra början. Vår supersnabba registrering gör att du får ett säkert lösenord via e-post, det kan du sedan enkelt byta ut till något annat (säkert) på sidan mitt konto i  menyn.

SSL-certifikat (https://)
En självklarhet på hela webbplatsen. Tänk på att alltid kontrollera säkerheten på webbplatser du handlar på. En krypterad sida inleder alltid en webbadress med https:// (ett grönt hänglås före adressfältet visar att sidan är krypterad och säker). Rödkryssade hänglås eller varnande utropstecken ger inte riktigt samma trygghetskänsla!

Kortuppgifter
BetterDeals lagrar av säkerhetsskäl aldrig några kortuppgifter från våra kunder. Vår samarbetspartner Stripe som är en certifierad betalväxel har högsta nivån av säkerhet (PCI level 1 Service Provider). De krypterar all trafik och kräver även att webbplatsen BetterDeals.se använder SSL-certifikat för maximal säkerhet. Om du väljer att lagra dina kortuppgifter för att underlätta återkommande köp så lagras allting krypterat hos Stripe. Bankerna har även höga säkerhetskrav runt betalningar med Swish.

Personuppgifter
BetterDeals hanterar kundernas personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Vi lagrar allting krypterat på våra servrar och kan inte se kundernas lösenord. Vi ber om så lite uppgifter som möjligt för att respektera din personliga integritet, men tänk på att vid en betalning kan ett köp nekas om banken inte kan verifiera dina uppgifter. Vi kommer självklart inte att dela dina personuppgifter vidare till någon utomstående part. Tänk på att ditt konto är personligt och logga alltid ut från ditt konto innan du lämnar datorn.

2017-11-30T15:05:48+00:00

Skriv gärna en kommentar/recension